Peuterwerk

Vanuit AVEM Kinderopvang wordt Peuterwerk Meteoor vormgegeven. Peuterwerk is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. Peuterwerk Meteoor bestaat uit 2 groepen: Zwanen en Vinken. Bij de Zwanen wordt gewerkt vanuit het antroposofische gedachtegoed.

Peuterwerk staat voor het ontmoeten en samen met leeftijdgenootjes heerlijk spelen. Maar tegelijkertijd ook klaarmaken voor een nieuwe fase. De ontwikkeling van jouw peuter wordt gestimuleerd met VVE-methode, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase en de natuurlijke nieuwsgierigheid van peuters. Het VVE-programma Piramide wordt samen met de jaarfeesten als leidraad gebruikt.

We bieden uitdagende activiteiten waarmee onder andere de motoriek en sociale vaardigheden worden gestimuleerd. Door verschillend materiaal aan te bieden in een leerrijke omgeving, waarin peuters ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun talenten liggen.

Op de website van AVEM Kinderopvang vind je alle informatie om je kind aan te melden of om in contact te komen voor het stellen van vragen via onderstaande link.